Ser entrenador de futbol és una de les fantasies infantils més freqüents, però passats els anys, amb una bona formació com a futbolista, aquesta fantasia pot convertir-se en una gran opció laboral.

T’agradaria treballar com a entrenador de futbol en un equip? Continua llegint i et resoldrem els dubtes.

En aquest article t’explicarem com ser entrenador de futbol, quins són els requisits i quins títols poden acreditar la teva formació com a entrenador professional.

Què necessito per ser entrenador?

Laureano Ruiz (una de les persones més sàvies que existeixen en el món del futbol) diu que el 70-80% dels joves que practiquen futbol poden arribar a ser professionals si compleixen aquestes tres condicions:

a) Tenir condicions per a la pràctica d’aquest esport
b) Tenir una gran perseverança en el treball
c) Tenir un bon mestre, un bon entrenador de futbol.

Per aquests 3 motius, per assegurar la futura qualitat del futbol, és necessari formar grans entrenadors que seran una figura vital en el desenvolupament dels jugadors.

Un entrenador de futbol ha de complir els següents requisits:

• Haver jugat a futbol (no necessàriament haver estat professional) per tenir coneixement del joc i per prendre les millors decisions en les accions de joc.
• Ser un bon pedagog. Dominar les destreses tècniques i tàctiques no és suficient.
• Ha de ser entusiasta i motivador i ha de transmetre una actitud molt positiva.
• No ha d’obsessionar-se a guanyar. Ha d’inculcar al jugador que la victòria i la derrota formen part del joc.
• És indispensable que conegui les particularitats de cada edat: ha de tenir la capacitat d’estructurar entrenaments, continguts i mètodes en funció de l’edat dels nens.
• Ha de saber diferenciar si el jugador té condicions o no i, si en té, en quin lloc ha de col·locar-lo.
• Saber detectar els defectes del jugador i ser capaç de corregir-los amb una bona formació.
• Durant el partit, ha de saber veure com transcorre i prendre les decisions i mesures correctores ràpidament per aprofitar el potencial de l’equip (canvi de jugadors, permuta de posicions, variació del pla de joc, etc.).
Si compleixes aquests requisits, continua llegint! Pots ser un gran entrenador de futbol!

Com ser entrenador de futbol?

Des d’H8S World, la divisió d’H8S Futbol que s’encarrega de la creació de programes especialitzats tant de l’àmbit nacional com de l’internacional, promovem i fomentem la formació d’entrenadors de futbol.

El futbol ha de disposar de tècnics professionals ben capacitats dins i fora del camp. Com a professionals, hem de protegir tots els nostres futbolistes de l’exposició a entrenadors que no posseeixen una formació adequada ja que això podria tenir un efecte negatiu tant en el seu desenvolupament físic com en el psicològic o el tècnic.

A l’escola de futbol H8S World, podràs contractar el curs d’entrenador de futbol que més s’adeqüi a les teves necessitats. Els nostres programes, totalment personalitzats, desenvolupen des de cursos d’entrenador de futbol bàsics fins a cursos d’actualització i especialització per a tots aquells futbolistes que vulguin convertir-se en entrenadors de futbol o preservar i millorar la seva preparació tècnica mitjançant una formació professional.

I tu? Estàs buscant un curs d’entrenador de futbol amb garanties d’èxit? Consulta els nostres cursos i comença a construir el teu futur futbolístic!

Contacta ara mateix amb nosaltres i t’informarem sense compromís sobre els nostres programes per ser entrenador de futbol.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *