L’escola de futbol de Hristo Stoitchkov

A H8S Futbol ens dediquem a la creació i desenvolupament de programes relacionats amb el futbol formatiu i professional. Totes les nostres activitats es basen en una metodologia pròpia amb més de 30 anys d’aplicació i en constant evolució que permet la millora del jugador.

Hristo Stoitchkov, el llegendari jugador que va defensar els colors del FC Barcelona, i Antonio Sánchez, actual director tècnic d’H8S Futbol i exjugador del FC Barcelona, van crear H8S Futbol per realitzar un somni: crear escoles de futbol on es poguessin desenvolupar els aspectes tècnics del joc però especialment la seva comprensió, la seva lògica.

Més que una escola de futbol

H8S Acadèmies

Les escoles de futbol de Hristo Stoitchkov són de les més prestigioses d’Espanya des del punt de vista formatiu. H8S Futbol té una escola a Barcelona i una altra a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), amb més de 1.000 jugadors que ja estan aprenent amb una metodologia única i exclusiva. Vols formar part del nostre equip?

H8S Campus

És el campus més antic d’Espanya. Des de 1983 hem gaudit de més de 25.000 jugadors d’arreu del món. Descobreix ara per què els jugadors repeteixen als campus de futbol H8S.

H8S World

A diferència d’altres acadèmies, nosaltres no fem falses promeses: entrenem el talent. Des d’H8S World hem treballat amb grups de més de 8 països i hem realitzat programes personalitzats de futbol, internacionals i nacionals, per a clubs, federacions i acadèmies de tot el món.